RAM tekent samenwerkingsovereenkomst met Israëlische El Al

Royal Air Maroc en de Israëlische luchtvaartmaatschappij El Al hebben onlangs een samenwerkingsprotocol ondertekend dat gericht is op het ontwikkelen van relaties tussen de twee bedrijven met als doel de beste service te bieden.

De overeenkomst werd ondertekend door de algemeen directeur van het staatsbedrijf Royal Air Maroc, Hamid Addo, en de CEO van El Al, Avigal Soreq, meldt de Marokkaanse krant Assabah.

Volgens de verklaring zal de ondertekening van dit samenwerkingsprotocol naar verwachting de weg effenen voor de twee bedrijven om een ​​codeshare-partnerschap tot stand te brengen. Dit partnerschap zal zich niet beperken tot de vluchten tussen Marokko en Israël, maar zal alle lijnvluchten bestrijken.

Codeshare-partnerschap houdt in dat twee of meer luchtvaartmaatschappijen stoelen aanbieden onder een eigen vluchtnummer op een lijnvlucht die gevlogen wordt door een van de maatschappijen. Mochten de twee bedrijven dit akkoord bereiken betekent het dat er een kans is dat reizigers die bij RAM boeken in een vliegtuig van El Al zullen vliegen, andersom ook.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.