Riffijnse PSV-voetballer bouwt waterput in Al Hoceima

De 17-jarige Riffijns-Nederlandse voetballer van PSV, Mohammed Ihattaren, heeft tijdens een programma van FunX gezegd dat hij afgelopen zomer een waterput liet bouwen in de provincie Al Hoceima. De jonge Riffijn zei dat hij het niet kon aanzien dat de lokale Riffijnen met zware wateremmers lange afstanden moesten afleggen.

Een van de stimulansen van Mohammed Ihattaren om iets te doen voor de armen in Al Hoceima is zijn vader die hem vroeg iets te doen voor het gebied waar hij opgroeide voordat hij naar Nederland kwam.

De jonge voetbaltalent met een groot hart werd geboren op 12 februari 2002 in Utrecht. Ihattaren begon met voetballen bij SV Houten in Utrecht. In 2010 werd hij opgenomen in de jeugdopleiding van PSV. Op 26 januari 2019 maakte hij, op zestienjarige leeftijd, zijn daadwerkelijke profdebuut voor PSV.

Mohammed Ihattaren speelde meerdere wedstrijden voor Nederland en zit momenteel bij Oranje Onder-19. Rabat intensiveert echter haar inspanningen om Ihattaren over te halen voor hun elftal te spelen.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.