Saoediër: Marokkaanse economie ingestort omdat het afhankelijk is van prostitutie

Een nieuwe video van de Saoediër Fahd Al Shamri, die gepresenteerd wordt als journalist, heeft weer voor veel ophef gezorgd.
In de video praat Fahd over Jordanië, Egypte, Marokko en Turkije wiens economieën last hebben van het coronavirus omdat ze afhankelijk zijn van toerisme, aldus Assahifa.

Over Marokko ging Fahd verder en zei dat de economie van dit land afhankelijk is van prostitutie. De Saoediër zei dat Marokko blij is dat er acht miljoen Europese toeristen het land bezoeken om over ze te pissen (zie video 1). Al Shamri zei ook dat Marokko vrouwen exporteert naar het buitenland om als prostituees te werken.

Het is niet de eerste keer dat Fahd Al Shamri voor ophef zorgt. Twee jaar geleden vroeg hij de verarabiseerde Noord-Afrikanen om zichzelf geen Arabieren meer te noemen en trots te zijn op hun Amazigh identiteit (video 2). Fahd zei dat de verarabiseerde Noord-Afrikanen verstoten zijn van het Arabisme omdat ze de Arabische tradities en gebruiken bekritiseren.

De Saoediër zei dat de Noord-Afrikanen kritiek hebben op kamelen, kamelenpis en Arabische kledij en enkel uit zijn op de Saoedische olie. Fahd Al Shamri ging verder en zei dat de Saoediërs de zuivere Arabieren zijn omdat ze niet bezet zijn geweest en beweerde dat de islam van de Noord-Afrikanen inferieur is aan de islam van Arabië.

(Video 1)

(Video 2)

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.