Saoedische sekstoerist gearresteerd voor seks met minderjarige

De Marokkaanse gendarme in Temara heeft afgelopen weekend een 57-jarige Saoediër opgepakt voor seks met een 16-jarig meisje. De moeder van het meisje is ook gearresteerd omdat zij haar dochter voor de sekstoerist regelde in ruil voor 10.000 dirham (900 euro).

De gendarme kwam afgelopen zaterdag in actie na een tip van de buren dat de Saoediër regelmatig naar het huis van de moeder kwam om seks te bedrijven met haar minderjarige dochter.

De drie werden op heterdaad betrapt en het meisje gaf toe dat haar moeder haar dwong om zich te prostitueren en dat ze geld verdiende aan haar. Volgens het meisje moest ze van haar moeder sexy kleren dragen om de klant te bevredigen.

Het meisje gaf toe haar maagdelijkheid vorig jaar te hebben verloren na gemeenschap te hebben gehad met haar vriendje. Nadat haar moeder erachter kwam dwong zij haar seks te hebben in ruil voor geld, aldus de Marokkaanse krant Assabah.

De arrestatie komt enkele weken nadat een Koeweitse sekstoerist vrij werd gelaten nadat hij toegaf seks te hebben gehad met een 14 jarig meisje in Marrakech.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.