Saoedische toerist doodt Marokkaan in Marrakech

Foto: Al3omk

Een dronken Saoedische toerist heeft onlangs een burger aangereden in de stad Marrakech. De dader is de zoon van een Saoedische diplomaat, aldus verschillende media waaronder Al3omk.

De Saoediër reed samen met twee prostituees in een personenauto toen hij onderweg ruzie kreeg met een weggebruiker die in een Range Rover reed. De Saoediër zou de Marokkaan hebben uitgescholden voor ”hond” en geschreeuwd tegen hem ”waarom hij in een Range Rover rijdt terwijl zijn meesters in een Renault Clio rijden”!

De Marokkaanse bestuurder zou onderweg zijn oom hebben gebeld die de weg blokkeerde voor de Saoediër en uit zijn auto stapte om hem tot stoppen te dwingen. De dronken Saoediër reed de man echter aan en de laatste werd meterslang gesleurd in de Abdelkrim El Khattabi straat in Marrakech.

Ooggetuigen en de neef van het slachtoffer vertelden de politie hoe het slachtoffer aan zijn einde kwam. Een paar uur later deed de politie een inval in de hotelkamer waar de Saoediër verbleef. De dader werd gearresteerd samen met twee Marokkaanse prostituees. De politie nam tevens de cocaïne, hasj en XTC wat aanwezig was in beslag.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.