Spanjaard opgepakt in Tanger voor pedofilie

De Marokkaanse politie heeft bekend gemaakt dat ze een 39-jarige Spanjaard hebben opgepakt op verdenking van oplichting en pedofilie.
De vereniging ‘Touche pas à mon enfant’, die zich inzet voor misbruikte Marokkaanse kinderen, zegt dat de Spanjaard drie kinderen heeft misbruikt. De verdachte is in voorlopige hechtenis geplaatst voor verder onderzoek, aldus Nadorcity.

Een Fransman en een Marokkaan hebben de Spanjaard aangeklaagd voor oplichting. Volgens de twee zijn ze overgehaald door de Spanjaard donaties te doen voor een vereniging van sociale aard. De twee kregen een certificaat ter waardering, om later erachter te komen dat de certificaten vals zijn.

Een 20-jarige Marokkaan heeft een klacht ingediend tegen Felix Ramos waarin hij zegt misbruikt te zijn in 2014 toen hij als minderjarige in een tehuis woonde.

De vereniging ‘Touche pas à mon enfant’ zegt (zie foto onderaan) dat Felix Ramos het slachtoffer leerde kennen toen hij 14 was. Een jaar later, toen hij 15 was, nam Felix hem mee naar zijn hotelkamer in Tanger waar hij seksuele gemeenschap had met hem. De vereniging zegt dat dit drie jaar duurde en voegt eraan toe dat gedurende die periode het kind seksuele gemeenschap had met andere vrienden van Felix Ramos waaronder een bekende Spaanse zanger. Het kind zou ook pornografisch beeldmateriaal hebben gestuurd naar de laatste in ruil voor 60 euro.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.