Tanger: Moeder opgepakt voor het doden van eigen kind

De Marokkaanse politie heeft een 43-jarige vrouw opgepakt in Tanger op verdenking van betrokkenheid bij de dood van haar 11-jarige zoon en het verstoppen van haar lichaam.

Op 29 mei jl. heeft de familie de 11-jarige Ibrahim als vermist opgegeven. Het onderzoek van de politie leidde naar de vondst van het lichaam van het kind gisteren in staat van ontbinding.

De politie verklaarde dat uit hun onderzoek bleek dat de moeder haar zoon in een ligbad duwde en dat die val het kind fataal werd. De moeder droeg het lichaam van Ibrahim naar haar auto en reed ermee naar het gebied Laaouama waar ze het lichaam heeft gedumpt. De bewakingscamera’s van het woningcomplex waar het gezin woont heeft dat opgenomen.

De moeder is in voorarrest geplaatst voor verder onderzoek. De buren zeggen dat de verdachte een aardige vrouw is die haar vier kinderen goed behandelt. ”Een dag voor de dood van Ibrahim nam ze hem mee naar een winkelcentrum en kocht nieuwe kleren voor hem voor het Suikerfeest”, aldus Le360. De buren hebben wel gemerkt dat de vrouw al weken depressief was.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.