Toeriste klaagt over onveilig gevoel in Marokko (video)

Een toeriste heeft vier video’s gedeeld op TikTok waarin zij klaagt dat zij en haar vriendin lastiggevallen en vastgehouden werden in een winkel in Agadir. De video’s zijn opgepikt door de Marokkaanse media die erover berichtten.

De toeriste zegt dat een taxi chauffeur foto’s maakte van haar en haar vriendin en die vervolgens stuurde naar derden. Dezelfde taxi chauffeur heeft volgens de toeriste een dove gids voor hen geregeld. Hierna begon het eng te worden voor de twee toeristes omdat de gids hen naar een winkel bracht waar ze gedwongen werden spullen te kopen.

Toen de toeriste de verkopers en de gids vertelde dat ze het geld niet had om dat alles te kopen kreeg ze te horen dat ze meegenomen zal worden naar een geldautomaat om geld te pinnen.

De jongedame zegt dat ze zich zeer onveilig voelde in de winkel en dat zij en haar vriendin aangestaard werden door een groep mannen alsof ze vlees zijn.

De toeriste zegt dat ze gered is door haar Marokkaanse vriendin die haar bleef bellen en dreigde de politie te bellen. Hierna verschenen de taxi chauffeur en de gids opnieuw die duidelijk geïrriteerd waren volgens de toeriste die zei dat ze aan het huilen was.

Toen de toeriste terugkeerde naar het hotel en haar verhaal deed kreeg ze te horen van haar Marokkaanse vrienden dat ze ontsnapt is aan ontvoering door sekshandelaren.

Het meisje zegt dat haar vakantie voor de rest goed verliep en dat het hotel prachtig was. Ze zegt dat ze de video’s opnam om andere te waarschuwen.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.