Twee doden gevonden in Al Hoceima, waarschijnlijk vermoord

De lokale nieuwssite Altpresse heeft vandaag gemeld dat er twee doden zijn gevonden in de wijk Bades in de stad Al Hoceima. Volgens dezelfde bron zou een van de lichamen sporen hebben van slagen op het hoofd, het andere lichaam werd de keel doorgesneden.

De twee lichamen zijn inmiddels naar het mortuarium van de stad gebracht voor forensisch onderzoek. De Marokkaanse veiligheidsdiensten en lokale autoriteiten zijn op het plaats delict gearriveerd.

Wij zullen dit bericht updaten bij meer informatie.

Update 1: Ook Dalil Rif bericht erover en zegt dat beide lichamen sporen vertonen van geweld en dat beide lichamen de keel zijn doorgesneden.

Update 2: Ook Nadorcity bericht hierover.

Update 3: Ook Akhbar Rif heeft erover geschreven.

Update 4: Volgens het laatste nieuws zijn de twee slachtoffers bouwvakkers van buiten Arif. Volgens Altpresse zijn de twee vermoord in Boujibar, de veiligheidsdiensten hebben in dit gebied een machete, een bijl en bebloede kleren gevonden.

De twee werden na moord gebracht naar Bades waar ze op twee aparte plekken zijn gedumpt, niet ver van elkaar.

Een lichaam werd langs de weg gevonden, het lichaam onder meer meerdere malen gestoken in de keel. Volgens Altpresse was het slachtoffer hoogstwaarschijnlijk aan het slapen omdat hij enkel een t-shirt aan had. Het andere lichaam werd in de struiken gevonden, niet ver van het eerste lichaam, het hoofd van dit slachtoffer zou misvormd zijn door de harde klappen die het kreeg.

Update 5: klik op de link: De moordenaars van de twee slachtoffers in Al Hoceima zijn opgepakt

 

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.