Vermiste Adnan verkracht en vermoord

De jongen Adnan uit Tanger die enkele dagen geleden vermist werd is vannacht dood teruggevonden. De politie heeft de dader gearresteerd en tijdens het verhoor vertelde hij waar hij zijn slachtoffer had begraven.

Adnan en de dader kenden elkaar omdat ze niet ver woonden van elkaar. De dader, die in een huis woonde samen met vijf anderen, lokte het kind naar zijn huis. De medebewoners van de dader waren op dat moment niet thuis.

De dader heeft het kind eerst verkracht en vervolgens doodgewurgd. De moordenaar heeft het kind hierna begraven in een tuintje vlakbij zijn huis.

Inwoners van Tanger hadden een grote zoektocht gestart naar het kind in de hoop hem levend te vinden. Het nieuws van zijn verkrachting en dood kwam gisteren als een shock voor de inwoners van deze stad die de hoogste straf eisen voor de dader.

Update: Drie medebewoners van de dader zijn gearresteerd op verdenking van het verbergen van het misdrijf. De drie worden beschuldigd van het niet melden van de volgende misdaden: ontvoering, verkrachting en moord.

Volgens de lokale media komen de drie medebewoners en de moordenaar zelf uit Ksar-el-Kebir. De vier huurden samen een huis en werkten in het industriegebied.

Update: Volgens lokale bronnen is dit de foto van de pedofiel

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.