Voorwaardelijke straf voor 32 prostituees voor orgie in Marrakech, Arabische klanten vrij!

Het Hof van Beroep in de stad Marrakech veroordeelde 32 prostituees tot 2 maanden celstraf voorwaardelijk en een geldboete van 2.000 dirham (+/- 180 euro). De 32 vrouwen werden vervolgd nadat ze vorig jaar waren opgepakt in een villa samen met de Emirati-zanger Eida Al Menhali en 11 van zijn vrienden.

De zanger, twee Saoedische vrienden, acht vrienden uit de Verenigde Arabische Emiraten, een Indiaan en een Omani werden kort na hun arrestatie weer vrijgelaten en konden zonder problemen Marokko verlaten. Ook de eigenaar van de villa werd niet vervolgd.

Vijf Marokkanen werden veroordeeld tot celstraffen tussen de zes maanden en vier jaar voor ‘mensenhandel’ en ‘het voorbereiden van een plaats voor verdorvenheid’, aldus Diario Vasco. Le Site Info meldt dat slechts drie Marokkanen werden veroordeeld.

Een ambtenaar uit de rechtbank vertelde de Marokkaanse krant Akhbar Al Yaoum verbaasd te zijn dat de Marokkaanse prostituees zijn veroordeeld terwijl hun klanten werden vrijgesproken, evenals de eigenaar van de villa waar de orgie plaats vond.

Lees ook:

20.000 Marokkaanse prostituees in de Golfstaten

Zelfmoordpoging leidt naar misbruik Marokkaanse vrouwen in Ivoorkust

Pedofielen kunnen in Marokko krijgen wat ze willen, voor geen geld

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.