Vrouw uit graf gehaald na twijfel over haar dood

De lokale autoriteiten en hulpdiensten van in Bni Ahmed hebben ongeveer een uur geleden het lichaam van een overleden vrouw uit haar graf gehaald nadat er twijfel ontstond of ze echt dood was.

Volgens de Marokkaanse media, waaronder de regeringsgezinde Achkayen, overleed de vrouw na een operatie in een ziekenhuis in Casablanca. Tijdens de rituele wassing voor de begrafenis twijfelde een van de verpleegsters of de vrouw echt dood was. Daarom werd de vrouw naar de intensive care voor een periode van twee dagen. De artsen hebben hierna besloten dat de vrouw echt dood was, ze kreeg de rituele wassing en werd ongeveer een week geleden begraven in de begraafplaats Arrajae in Bni Ahmed.

Gisteren hoorde een vrouw geklop en geschreeuw binnen het graf waarna de politie werd ingeschakeld. In opdracht van het openbaar ministerie werd het graf geopend en het lichaam naar het ziekenhuis overgebracht. Medische bronnen uit het ziekenhuis zouden tegen een lokale Facebookpagina hebben bevestigd dat de vrouw overleden is.

Terwijl de hulpdiensten het lichaam van de vrouw aan het opgraven waren trok de begraafplaats veel inwoners van Bni Ahmed aan om deze bizarre gebeurtenis mee te maken.

 

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.