Vrouwelijke pedofielen actief in Tanger

Bij het dossier van de Spaanse pedofiel Felix Ramos, die tien dagen geleden werd opgepakt in Tanger, zijn ook vrouwelijke pedofielen betrokken, dat zei de voorzitster van de vereniging ‘Touche pas à mon enfant’ in een gesprek met het regimegezinde Hespress.

De voorzitster Najat Anouar zegt dat de Marokkaanse kinderen in het Spaanse tehuis in Tanger ook misbruikt werden door vrouwen. Ze noemt twee voorbeelden op: Een Spaanse docente die relatie had met deze jongeren en twee keer abortus heeft gepleegd en een minderjarige in het tehuis die een relatie had met een verantwoordelijke van de vereniging die het tehuis runt.

In het gesprek zegt Najat Anouar dat de kinderen meegenomen werden naar hotels, restaurants en discotheken. Zij vraagt zich af hoe deze jonge kinderen zomaar binnen kunnen komen in zulke plaatsen zonder dat er ingegrepen wordt.

De voorzitster van ‘Touche pas à mon enfant’ zegt dat het dossier veel groter is dan de meesten denken en vertelde Hespress ook dat de 19-jarige Marokkaan die Felix Ramos heeft aangeklaagd mishandeld is door gemaskerde mannen.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.