Weer een vlucht van FlyOrange geannuleerd

Vandaag zijn weer tientallen Riffijnse vakantiegangers gedupeerd door vliegmaatschappij FlyOrange. Vlucht CBX901 die vanuit Rotterdam zou vertrekken richting Alhoceima is na uren wachten geannuleerd. De passagiers werden aan hun lot over gelaten, mensen die de maatschappij probeerden te bellen voor duidelijkheid en meer informatie kwamen erachter dat FlyOrange simpelweg de telefoon heeft uitgezet.

Het is niet de eerste keer dat deze maatschappij reizigers dupeert. De slachtoffers zijn woedend over de wanpraktijken van FlyOrange. Op social media roepen slachtoffers elkaar op om het TV-programma Opgelicht te mailen. Ook links naar websites met informatie over het claimen van schadevergoeding worden gretig gedeeld.

Op de eigen Facebookpagina plaatste FlyOrange de mededeling dat zij zelf slachtoffer zijn van een derde partij. De maatschappij zegt in overleg te zijn met juridische adviseurs en vraagt de gedupeerden om ”de rust te bewaren en de families van onze medewerkers niet te exposen en te bedreigen via Social media (ook deze mensen zijn slachtoffer van deze situatie)”.

Een van de gedupeerden uit Den Haag deed zijn verhaal aan ArifNews; De vlucht stond gepland voor 07:05, om 5:30 was ik op het vliegveld. Wij kregen geen informatie over de vlucht. FlyOrange heeft daarnaast geen vestiging op de luchthaven. Wij moesten wachten tot 11:00, rond 12:00 kregen wij te horen dat de vlucht niet doorging.” De gedupeerde zegt dat hij FlyOrange meerdere malen te hebben gebeld maar ze namen niet op, ook zijn emails werden niet beantwoord. De Hagenees sloot af met; ”Ik heb wel een schadeclaim ingediend via AirHelp”.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.