Zefzafi roept op tot een massademonstratie in Parijs om Mohsin Fikri te herdenken!

Het kopstuk van de Riffijnse volksbeweging Nasser Zefzafi en de andere Riffijnse politieke gevangenen in Ras Lma in Fes en de gevangenis in Tanger hebben vandaag opgeroepen om de moord op Mohsin Fikri te herdenken.

In de brief, die gelezen werd door Ahmed Zefzafi, riepen de Riffijnse politieke gevangenen de Europese Riffijnen op om een demonstratie te organiseren op 26 oktober in Parijs. De Riffijnse gevangenen riepen ook de Europese activisten en politici op om deel te nemen aan deze herdenking.

Ahmed Zefzafi heeft de activisten in Europa opgeroepen om alle geschillen op zij te leggen en massaal deel te nemen aan deze demonstratie. De vader zegt dat de politieke gevangenen en Arif iedereen nodig hebben en benadrukt dat Arif een hele moeilijke tijd te wachten staat als de activisten niet de handen ineen slaan.

In een emotionele toespraak zei de vader dat Nasser Zefzafi hem vroeg om een zakje grond uit Arif mee te nemen voor hem bij het volgende bezoek omdat hij Arif erg mist.

De moeder van Nabil Ahamjik sprak namens haar zoon en riep evenals de Europese Riffijnen op om hen bij te staan en 26 oktober massaal de straat op te gaan in Parijs. Ook zij vroeg de activisten hier in Europa om de strijd voort te zetten en de gevangenen en de Riffijnse zaak niet in de steek te laten.

 

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.