Zelfmoord keert terug naar Arif

Een 31-jarige inwoner van de commune Ajdir heeft vandaag einde gemaakt aan zijn leven door zichzelf te hangen aan een boom, aldus Dalil Rif.

Het lichaam van het slachtoffer werd door de inwoners van Ait Youssef Ouali gevonden hangend aan een boom in de buurt van Aghzar Ghis. Bronnen hebben tegen lokale media gezegd dat de man geen symptomen toonde van iemand die depressief was.

Nadat de autoriteiten werden ingelicht arriveerde de gendarme ter plaatse om de nodige informatie te verzamelen. Het lichaam werd overgebracht naar het mortuarium in de stad A Hoceima voor forensisch onderzoek.

In de provincie Guercif heeft een 53-jarige vrouw gisteren einde gemaakt aan haar leven. Het slachtoffer hing haarzelf aan een touw in de keuken in haar huis in de commune Taddart. Het lichaam is overgebracht naar het ziekenhuis van Guercif voor forensisch onderzoek, aldus Nadorcity.

Het ziekenhuis van Nador heeft vandaag een 18-jarige meisje ontvangen die zelfmoord wilde plegen door insecticide in te nemen. Het meisje uit Selouane ligt in kritieke toestand in de Hassani-ziekenhuis in de stad Nador, aldus Nadorcity.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.