Ziekenhuis Nador op volle toeren nadat vader Marokkaanse functionaris onwel werd

Het ziekenhuis van Nador was vandaag op de hoogste staat van paraatheid nadat de vader van een hoge Marokkaanse ambtenaar opgenomen werd. ‘De ambtenaar en zijn familie waren in Nador op vakantie’, schrijft de spreekbuis van het regime Nadorcity.

Wie deze ambtenaar is werd niet genoemd. De media meldden wel dat de directeur van het ziekenhuis en gespecialiseerde artsen zich hebben gehaast naar het ziekenhuis. Evenals functionarissen van de verschillende veiligheidsdiensten in de provincie.

Al snel werd duidelijk dat El Hassani ziekenhuis niet geschikt was voor de behandeling van de vader van de Marokkaanse ambtenaar. De patiënt werd daarom verplaatst naar de luchthaven Aroui waar een vliegtuig van het ministerie van Volksgezondheid hem vloog naar Casablanca waar hij opgenomen werd in een kliniek.

Op sociale media reageren inwoners van Nador met sarcasme over dit nieuws en vergelijken hoe omgegaan is met de vader van de Marokkaanse ambtenaar en de behandeling die de Riffijnse patiënten en hun families krijgen.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.