Khalid Nagh vraagt Ibrahim Afellay om hulp

Khalid Nagh uit Imzouren vraagt Ibrahim Afellay hem te helpen zijn benen te laten behandelen.

Khalid Nagh is een jongeman met het syndroom van Down, hij lijdt aan suikerziekte. Hij is bekend in heel de provincie Al Hoceima door zijn goede hart. Khalid nam ook deel aan de volksbeweging en werd in heel Arif en erbuiten bekend.

In januari 2018 werd hij opgepakt door de Marokkaanse repressietroepen en werd urenlang vastgehouden in het politiebureau in Imzouren. Hij werd bedreigd en bang gemaakt om niet meer deel te nemen aan de volksbeweging. Zijn familie werd ook bedreigd dat de autoriteiten Khalid naar een tehuis in Casablanca zouden brengen als hij betrokken blijft bij de volksbeweging.

Khalid El Bouayadi is al een keer eerder geopereerd aan zijn voet door een Riffijnse chirurg in Rabat. Maar zijn ziekte eist waarschijnlijk een ingreep die niet kan worden uitgevoerd in Arif door gebrek aan degelijke ziekenhuizen.

Daarom heeft Khalid Nagh deze week een oproep gedaan waarin hij Ibrahim Afellay om hulp vraagt. De Nederlandse ex-international is enorm populair in Arif, vooral in de provincie Al Hoceima waar hij zijn roots heeft liggen.

Wij hopen dat de boodschap van Khalid Nagh de voetballer Ibrahim Afellay bereikt en dat hij hem kan helpen. Help mee door de video te delen!

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.